procesor apple watch

Procesor Apple Watch by sa tento rok mal dočkať vylepšenia

Podľa Marka Gurmana z agentúry Bloomberg, nové Apple Watch Series 9 budú obsahovať nový procesor Apple Watch založený na čipe A15, ktorý bol prvýkrát použitý v modeloch iPhone 13.

“Nový procesor Apple Watch Series 9 by mal byť naozaj novým a nielen preoznačeným čipom minulej generácie.“

Gurman zverejnil túto informáciu na komunikačnej platforme Discord pre svojich predplatiteľov newsletteru Power On. Apple Watch Series 8, rovnako ako ich predchodca Series 7, používajú čip, ktorý je v podstate identický s čipom S6 použitým v Apple Watch Series 6. Apple označuje čip v Apple Watch Series 8 ako „S8“, ale je to dvojročný čip bez žiadnych vylepšení v rýchlosti.

Gurman hovorí, že čip Series 9 bude naozaj nový procesor Apple Watch, namiesto preoznačeného čipu z predchádzajúcej generácie. Keď sa ho spýtali na to, či bude založený na čipe A15, povedal, že si myslí, že to je viac ako pravdepodobné. Aktualizovaný čip, ktorý je postavený na technológii A15, môže priniesť Apple Watch Series 9 rýchlejšie načítanie a lepšiu výdrž batérie. Nový čip môže pomôcť poháňať niektoré aktualizované funkcie, ktoré Apple plánuje uviesť vo WatchOS 10.

Spoločnosť Apple pracuje na prepracovaní rozhrania WatchOS vo WatchOS 10 s konkrétnym zameraním na nový systém widgetov. Hoci sa očakávajú významné zmeny vo WatchOS 10, Apple Watch Series 9 bude v zásade veľmi podobný model ako Series 8. Nie sú očakávané žiadne aktualizácie dizajnu, ale nový procesor Apple Watch by mal priniesť mierny nárast rýchlosti.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: