skladací iphone

Projekt Skladací iPhone bol pozastavený

Apple dočasne pozastavil projekt skladací iPhone, keďže displeje od dodávateľov zlyhali v splnení prísnych testovacích štandardov firmy Apple. Tieto informácie pochádzajú z najnovšej správy z Číny.

„Skladací iPhone sa stretáva s prekážkami, čo sa týka kvality displejov. Apple preto projekt údajne pozastavil.“

Skladací iPhone, ktorý sa začal vyvíjať už v roku 2016, mal slúžiť ako odpoveď na rastúci trend skladacích telefónov na trhu. Napriek tomu, že Apple experimentoval s displejmi od rôznych výrobcov, vrátane Samsungu, ktorý je dlhoročným partnerom v oblasti dodávok zobrazovacích panelov pre produkty Apple a ktorý poskytol vzorky svojich skladacích displejov, narazil na problémy. Displeje Samsungu pre skladací iPhone sa po niekoľkých dňoch intenzívneho testovania pokazili, čo viedlo k dočasnému pozastaveniu celého projektu, kým nebude možné vyvinúť displeje, ktoré by vyhovovali vysokým požiadavkám Apple.

Vývoj skladacieho iPhonu však nebol úplne zastavený. Podľa informácií od The Information, Apple po viac ako piatich rokoch výskumu a vývoja stále pracuje na prototypoch skladacieho iPhonu, ktoré sa skladajú horizontálne podobne ako mušle. Tieto modely by mohli byť súčasťou budúcich produktových línií v rokoch 2024 alebo 2025, ale existuje možnosť, že budú z plánu vyňaté, ak by nedosahovali požadované štandardy kvality.

Taktiež sa objavili správy, že Apple zvažuje uvedenie svojho prvého skladacieho zariadenia v najbližších rokoch, ktoré by mohlo mať veľkosť 7 až 8 palcov a mohlo by v budúcnosti nahradiť iPad mini.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: