iphone 16

Rad iPhone 16 by mohol priniesť úplne nový High-End model

Spoločnosť Apple údajne zvažuje spôsoby, ako ešte viac zvýšiť cenu špičkového iPhonu. Namiesto jednoduchého premenovania Pro Max na Ultra Apple uvažuje o pridaní špičkového modelu Ultra nad Pro Max už v roku 2024 alebo v rade iPhone 16.

“Rad iPhone 16 by mohol priniesť úplne nový model s názvom iphone 16 Ultra. Ten by mal byť ešte lepší a vybavenejší ako model Pro Max.“

Mark Gurman, analytik spoločnosti Apple, vyhlásil v svojom najnovšom bulletine pre agentúru Bloomberg, že Apple uvažuje o vydaní nového modelu iPhone. Nový model by pomohol ešte viac zvýšiť priemernú cenu iPhonu, keďže Tim Cook naznačil, že zákazníci sú ochotní zaplatiť viac za najlepší telefón. Spoločnosť Apple už neustále zvyšuje cenu svojho najlepšieho modelu iPhone. Predpokladá sa, že nový high-end model by mohol mať ešte väčšiu obrazovku, lepšie fotoaparáty, špičkovejší dizajn čipov a mohol by mať názov iPhone 16 Ultra. Gurman však nečaká, že by bol skladací.

Apple minulý rok odštartoval názvoslovie Ultra so svojimi hodinkami Apple Watch Ultra. Je zrejmé, že Apple minulý rok odštartoval vlak značky Ultra s hodinkami Apple Watch. Hodinky Apple Watch Ultra ponúkajú ešte väčší displej, titánové telo s jedinečným priemyselným dizajnom a niektoré funkcie, ktoré sa na iných hodinkách nenachádzajú, ako napríklad vylepšené možnosti potápania, sirénu a tlačidlo Action Button.

iphone 16, nové tlačidlo iphone 15 pro

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: