RAM iPhone 15 by sa tento rok mala zväčšiť Flash Správy | iPhone | iphone 15 ram iphone 15

RAM iPhone 15 by sa tento rok mala zväčšiť

Podľa novej správy od taiwanskej výskumnej spoločnosti TrendForce bude RAM iPhone 15 výrazne zlepšená. Či už sa bavíme o celkovej veľkosti alebo rýchlosti pamäte RAM.

“RAM iPhone 15 by sa mala dočkať zvýšenia a zrýchlenia pri modeloch Pro a pri klasických iphone 15/15 plus poskytne rýchlejšiu variantu lpddr5.“

Podľa správy sa Apple chystá zvýšiť kapacitu a špecifikácie pamäte RAM pre modely iPhone 15. Aj keď neboli poskytnuté podrobnosti, táto formulácia naznačuje možné zlepšenie kapacity aj rýchlosti pamäte RAM pre celú sériu iPhone 15. Výskumná spoločnosť TrendForce uviedla, že modely iPhone 15 Pro by mohli byť vybavené 8 GB RAM. iPhone 15 a iPhone 15 Plus by pravdepodobne zostali pri 6 GB RAM, ale mohli by dostať rýchlejšiu LPDDR5 RAM.

Vylepšená pamäť RAM by mohla byť výhodou pre multitasking na iPhone, pretože by umožnila súčasné používanie viacerých aplikácií na pozadí. Spolu s čipom A17 Bionic pre modely iPhone 15 Pro by zvýšenie pamäte RAM zlepšilo celkový výkon telefónu. Ak sa model iPhone 15 Pro skutočne dostane na 8 GB RAM, bude to prvýkrát, čo Apple zvýšil kapacitu RAM od vydania modelu iPhone 12 Pro, ktorý disponoval 6 GB RAM.

 
ram iphone 15, batéria iPhone

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: