rámčeky displeja iphone 16 pro

Rámčeky displeja iPhone 16 Pro budú najtenšie v histórii

Apple plánuje, že rámčeky displeja iPhone 16 Pro budú najtenšie zo všetkých smartfónov, čím prekoná aj iPhone 15 Pro a Samsung Galaxy S24.

„Rámčeky displeja iPhone 16 Pro budú najtenšie spomedzi smartfónov aktuálne ponúkaných na trhu.“

Podľa leakeru „Ice Universe“ bude iPhone 16 Pro mať displej s uhlopriečkou 6,3 palca, zatiaľ čo iPhone 16 Pro Max dosiahne 6,9 palca. Týmto sa stanú najväčšími iPhonmi v histórii Apple. Na dosiahnutie tohto cieľa Apple pravdepodobne použije technológiu Border Reduction Structure (BRS), ktorá umožňuje kompaktné rozloženie obvodov pod displejom, čo zabezpečí to, že rámčeky displeja iPhone 16 Pro budú ešte tenšie. Minulý rok Apple použil techniku LIPO na zmenšenie rámov iPhone 15 Pro na 1,5 mm.

Použitie tejto novej technológie znamená, že Apple sa snaží maximalizovať plochu displeja a zároveň znižovať hrúbku rámov, čo zlepší vizuálny zážitok pre používateľov. Tenšie rámčeky displeja iPhone 16 Pro môžu mať významný vplyv na celkový vzhľad a dojem z nových modelov iPhone.

Očakáva sa, že nové modely budú predstavené na tradičnom septembrovom podujatí, kde Apple zvyčajne oznamuje svoje najnovšie produkty.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: