nový homepod 2. generácie, vylepšenie pre siri

S aktualizáciou Homepodu by malo príjsť vylepšenie pre Siri

Nová softvérová aktualizácia pre HomePod s označením 17.4, by mala priniesť menšie, ale významné vylepšenie pre Siri v HomePode.

„Nový softvér pre HomePod s označením 17.4, by mal prieniesť vylepšenie pre Siri. Tá by mala automaticky rozpoznať, z ktorej streamovacej služby chcete prehrať skladbu alebo obsah.“

Toto vylepšenie pre Siri umožní lepšie porozumieť preferenciám používateľov pri prehrávaní médií, eliminujúc potrebu špecifikovať názov aplikácie alebo nastaviť predvolenú mediálnu službu. Vďaka tejto aktualizácii si Siri bude schopná zapamätať, ktorú mediálnu službu používateľ preferuje, čo zjednodušuje interakciu a zlepšuje celkový zážitok z používania. Užívatelia HomePodu tak môžu jednoducho žiadať o prehrávanie obsahu bez nutnosti menovať konkrétnu aplikáciu, vďaka čomu sa celý proces stáva intuitívnejším a efektívnejším.

Toto vylepšenie pre Siri prichádza po tom, ako užívatelia dlhodobo vyžadovali jednoduchší spôsob, ako využívať médiá cez podporované aplikácie tretích strán na HomePodoch, ktorý predtým vyžadoval manuálne nastavenia v aplikácii Domov. Aktualizácia zároveň odstraňuje potrebu nastavovať predvolenú mediálnu službu v aplikácii Domov, pretože Siri teraz automaticky identifikuje a používa preferencie používateľa. 

Pridanie podpory pre preferovanú mediálnu službu prostredníctvom Siri je len jednou z významných zmien v softvérovej aktualizácii HomePod 17.4, ktorá okrem toho obsahuje aj ďalšie vylepšenia výkonu a stability. 

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: