apple studio display mini-led

Studio Display Mini-LED bol opäť odložený

Predchádzajúce špekulácie hovorili o aktualizácii Studio Display s mini-LED technológiou v termíne 2023. Pravdepodobne na jar tohto roka. To by sa však malo zmeniť a nový Display od Apple bude predstavený neskôr, ak vôbec.

“Nový Studio Display bol pravdepodobne opäť odložený. Na nový produkt v kategórii monitorov od Apple si zrejme počkáme až do budúceho roka.“

Studio Display bol ohlásený 8. marca 2022 ako 5K displej, ktorý je cenovo dostupnejší ako špičkový Pro Display XDR. Fámy pred jeho uvedením na trh očakávali uvedenie profi modelu s rozlíšením 7K, ale ten bol zrejme viackrát odložený. Posledná informácia z októbra 2022 od analytika dodávateľského reťazca displejov Rossa Younga hovorila o uvedení na trh začiatkom roka 2023. Tento model by bol 27-palcový s miniatúrnym LED podsvietením.

V nedávnom rozhovore pre MacRumors Ross Young povedal, že nezaznamenal žiadne známky toho, že by sa displej dostal do hromadnej výroby, čo signalizuje, že uvedenie na trh nie je naplánované v dohľadnej dobe. Bol jedným z mála zdrojov, ktoré presadzovali tvrdenie, že príde vyšší model Studio Display, pričom ho predpovedal ako prvý v marci s uvedením na trh v júni 2022. V marci sa k tejto téme krátko vyjadril iný analytik, Ming-Chi Kuo, ktorý Youngovi oponoval. Povedal, že Apple v roku 2022 nevydá ďalší nový produkt s mini LED, čo bolo správne. Aktualizovaný bol 12,9-palcový iPad Pro, ktorý však už mini-LED mal. Budúcnosť nového Apple Studio Display ostáva teda nejasná aj v roku 2023 a budeme si pravdepodobne musieť počkať až do budúceho roka.

studio display zad

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: