tiktok

TikTok chystá konkurenta Instagramu

TikTok sa už etabloval ako vážny konkurent Instagramu v oblasti videí. Teraz sa zdá, že platforma chystá expanziu do oblasti zdieľania fotografií.

„TikTok chystá aplikáciu, ktorá by mohla konkurovať Instagramu. bude sa jednať o aplikáciu od TikToku na zdieľanie fotografií.“

Podľa informácií portálu TheSpAndroid sa v kóde najnovšej verzie aplikácie TikTok nachádzajú odkazy na novú aplikáciu s názvom „TikTok Photos“. Reťazce kódu naznačujú, že táto nová aplikácia bude fungovať ako foto-verzia Instagramu, s kanálom, kde budú môcť používatelia zdieľať fotografie so svojimi priateľmi a rodinou. TheSpAndroid uvádza, že reťazce kódu vyzývajú používateľov, aby vyskúšali novú aplikáciu TikTok Photos a naznačujú, že bude existovať možnosť zdieľania obsahu medzi hlavnou aplikáciou a aplikáciou Photos.

Ďalší reťazec kódu opisuje aplikáciu ako miesto, kde sa môžete spojiť s „ďalšími podobne zmýšľajúcimi ľuďmi, ktorí majú radi fotografické príspevky“. V tejto chvíli nie sú známe žiadne detaily o dátume vydania aplikácie TikTok Photos. Vzhľadom na nálezy v kóde sa však zdá, že oficiálne oznámenie je na spadnutie. Plány na expanziu do oblasti fotografií prichádzajú v nevhodnom čase pre materskú spoločnosť ByteDance. Snemovňa reprezentantov USA bude tento týždeň hlasovať o návrhu zákona, ktorý by mohol zakázať túto sociálnu sieť v USA.

Prezident Joe Biden minulý piatok vyhlásil, že ak Kongres zákon schváli, podpíše ho. V reakcii na Bidenovo vyhlásenie ByteDance obviňuje americkú vládu, že sa „pokúša zbaviť 170 miliónov Američanov ich ústavného práva na slobodu prejavu“. Vláda USA obviňuje čínsku spoločnosť ByteDance, že zneužíva svoju aplikáciu na zhromažďovanie a zdieľanie údajov o používateľoch s čínskou vládou.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: