tiktok pre iphone

TikTok pre iPhone podporuje novú funkciu už aj na Slovensku

TikTok pre iPhone nedávno uviedol novú funkciu „Pridať do aplikácie Hudba“, pre vybrané krajiny. Od dnes je dostupná už aj na našom území.

„Nová funkcia aplikácie TikTok pre iPhone, je dostupná už aj na Slovensku. Funkcia umožní pridať hudbu z TikTok videa priamo do Vašej Apple Music knižnice.“

Táto funkcia umožňuje používateľom jednoducho pridať skladbu počutú v TikTok videu do svojich playlistov v Apple Music, Spotify alebo Amazon Music. Pôvodne bola táto možnosť dostupná len v USA a Spojenom kráľovstve, ale teraz sa rozširuje do ďalších regiónov po celom svete. V decembri bola funkcia „Pridať do aplikácie Hudba“ rozšírená do 19 nových krajín vrátane Kanady, Japonska, Nemecka, Francúzska, Talianska a Španielska.

Po poslednom rozšírení je táto nová funkcia aplikácie TikTok pre iPhone dostupná v 160 krajinách po celom svete, vrátane Slovenska a Česka. TikTok uvádza, že cieľom funkcie „Pridať do aplikácie Hudba“ je umožniť hudobným nadšencom okamžite si zapamätať a uložiť skladby, ktoré na platforme objavia, do svojich obľúbených hudobných streamovacích služieb. Keď používateľ sleduje video na TikToku, kde hraje nejaká hudba, objaví sa tlačidlo „Pridať hudbu“. Stačí naň kliknúť a skladba sa pridá do predvolenej hudobnej knižnice používateľa. Táto skladba môže byť pridaná do existujúceho playlistu alebo si používateľ môže vytvoriť nový.

Aplikácia TikTok je dostupná na stiahnutie zdarma v App Store, pričom je dôležité mať nainštalovanú najnovšiu verziu, aby bolo možné využívať všetky nové funkcie. Na oficiálnej webovej stránke TikTok je možné nájsť kompletný zoznam krajín, kde je funkcia „Pridať do aplikácie Hudba“ dostupná.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: