prvý apple store

Tim Cook otvoril prvý Apple Store v Indii

Tim Cook a Deirdre O’Brien z Apple navštívili otvorenie obchodu Apple BKC v Mumbaji, kde sa podľa správ tvorila fronta viac ako 300 ľudí, ktorí chceli vstúpiť a získať autogram na svoje Apple zariadenia.

“Prvý Apple Store v Indii bol oficiálne otvorený. Na udalosť zavítal aj CEO APple Tim Cook.“

Apple BKC je prvý Apple Store v Indii a nachádza sa v komplexe Bandra Kurla v Mumbaji. Druhý obchod Apple Saket sa otvorí vo štvrtok v New Delhi.

„V Mumbaji je neuveriteľná energia, kreativita a vášeň!“ tweetol Tim Cook pri otvorení. „Veľmi sa tešíme, že otvárame Apple BKC – náš prvý Apple Store v Indii.“

Podľa agentúry Reuters boli na otvorení prítomní aj fanúšikovia Apple. Odhadom 300 ľuďí, ktorí čakali na otvorenie a boli aj takí, ktorí na podujatie cestovali z celej Indie a ďalší, ktorí čakali na otvorenie už cez noc. Niektorí ľudia si so sebou priniesli vlastné Apple zariadenia, vrátane jedného, ktorý niesol Macintosh SE. Zákazník Purav Mehta povedal, že si prišiel kúpiť Apple Watch Ultra, ale chcel aj získať autogram Tima Cooka na svoj zabalený iPod touch, ktorý si kúpil na eBay.

Oficiálne otvorenie obchodu prebehlo hladko, zatiaľ čo Tim Cook sa stretol aj s indickými celebritami, vrátane herečky Madhuri Dixit Nene. Očakáva sa aj to, že Tim Cook sa v stredu stretne s indickým premiérom Narendrou Modim pred otvorením obchodu v New Delhi vo štvrtok.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: