tlačidlo Siri

Tlačidlo Siri na ovládači Apple TV získalo novú funkciu

Aktualizácia systému Apple TV na tvOS 17.2 prináša zmenu pre tlačidlo Siri na ovládači od Apple TV. Teraz má tlačidlo má dve funkcie.

„Tlačidlo Siri bude mať v novej verzii tvOS 17.2 dve funkcie. Pri jednoduchom ťuknutí sa zobrazí vyhľadávacie pole a po podržaní sa aktivuje siri.“

Pri jednoduchom ťuknutí sa zobrazí vyhľadávacie pole a pri stlačení a podržaní sa aktivuje Siri. Táto zmena bola prvýkrát zaznamenaná v systéme tvOS 17.2 beta 4 a pravdepodobne sa dostane do všetkých Apple TV, keď sa systém tvOS 17.2 uvedie na trh (pravdepodobne v polovici decembra).

Tlačidlo Siri na ovládači Apple TV získalo novú funkciu apple tv | Flash Správy tlačidlo siri Apple TV 4K 2022 64 GB MN873CS/A Je možné kúpiť v slovenských e-shopoch za cenu od € do (Zdroj: Heureka.sk) Porovnať ceny >>

Nová funkcia vyhľadávania je užitočná, pretože umožňuje vyhľadávať obsah naprieč rôznymi aplikáciami a službami, ktoré podporujú aplikáciu TV, vrátane Apple Music. Používatelia, ktorí sú zvyknutí na pôvodné tlačidlo Siri, si budú musieť zvyknúť na nové nastavenia.

Celkovo je to pozitívna zmena, ktorá prináša konzistentnosť v ovládaní: podržaním tlačidla sa vždy vykonajú akcie Siri, čo je podobné bočnému tlačidlu na iPhone. Rýchle ťuknutie funguje ako „písanie“ alebo otvára vyhľadávanie, podobne ako Spotlight na Macu.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: