tvOS 17.2

Nová verzia tvOS 17.2 odstráni dve natívne aplikácie z Apple TV

Ako informoval portál 9to5Mac, s najnovšou aktualizáciou tvOS 17.2, Apple odstráni dve aplikácie: iTunes Movies a iTunes TV Show z Apple TV.

„Nová aktualizácia tvOS 17.2 pripraví užívateľov na odstránenie aplikácii iTunes Movies a iTunes TV Show z Apple TV.“

V tejto verzii tvOS 17.2 sú používatelia pri otvorení týchto aplikácií presmerovaní na aplikáciu Apple TV. Staré aplikácie iTunes Movies a iTunes TV Shows sa stali nepotrebnými a pre niektorých používateľov Apple TV dokonca aj mätúcimi, keďže aplikácia Apple TV podporuje nákupy filmov a televíznych relácií. Hoci Apple začal proces odstraňovania aplikácií iTunes TV Shows a iTunes Movies na Apple TV, tieto aplikácie ešte stále existujú vo finálnej verzii, aby poskytli pokyny zákazníkom, kde nájdu svoj obsah v budúcnosti. Je pravdepodobné, že Apple tieto aplikácie úplne odstráni v blízkej budúcnosti.

Systém tvOS 17.2 prináša aj bočný panel, ktorý zobrazuje obsah zo služieb Apple aj z integrovaných streamovacích služieb s funkciou tvOS Watch Now. Tento bočný panel uľahčuje prístup k rôznym typom obsahu a obsahuje vyhradené sekcie pre vyhľadávanie, Watch Now, Apple TV+, šport, knižnicu a obchod na nákupy.

Predpokladá sa, že Apple uvoľní systém tvOS 17.2 pre verejnosť už budúci týždeň.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: