usb c iphone 15, usb-c pre iphone

USB-C iPhone 15, by mohol mať určité limitácie

Je možné, že v tomto roku bude spoločnosť Apple dodávať iPhone 15 s konektorom USB-C, ako to je v súlade s predpismi Európskej únie. Port USB-C iPhone 15 bude nahrádzať port Lightning, čo by malo uľahčiť používanie telefónu so širokým spektrom príslušenstva a nabíjačiek. Ale je možné, že nie všetky funkcie USB-C iPhone 15 budú dostupné pre všetky zariadenia a príslušenstvo.

“Port usb-c iphone 15 podľa novej informácie bude mať síce konektor usb-c ale obvodová doska iphone 15 bude kompatibilná aj so štandardom lightning. To znamená, že apple sa nevzdá svojho lightning štandardu a bude ho možné stále používať spolu s redukciou pre usb-c.“

Hovorí o tom aj nová informácia ktorá tvrdí, že spoločnosť Apple vyvinula integrovanú obvodovú dosku kompatibilnú s Lightning, ktorá sa bude používať spolu s portom USB-C. To by znamenalo, že spoločnosť Apple bude kontrolovať, ako bude port USB-C iPhone 15 komunikovať s príslušenstvom. Apple bude mať stále svoj vlastný ekosystém Lightning i keď bude mať iný fyzický tvar konektora. V prípade, že je táto správa pravdivá, je pravdepodobné, že port USB-C bude podporovať základné funkcie, ako je nabíjanie, ale vysokorýchlostný prenos dát a vysokovýkonné rýchle nabíjanie bude dostupné len pre certifikované káble a zariadenia.

Táto zmena by tiež mohla zohrávať dôležitú úlohu v oblasti spätnej kompatibility, umožňujúc tak miliónom existujúceho príslušenstva Lightning, aby naďalej fungovalo s iPhonom 15 s použitím adaptéra. Najnovšie správy hovoria, že lacnejšie modely iPhone 15 a iPhone 15 Plus budú mať štandardný port USB-C s prenosovou rýchlosťou USB-2, zatiaľ čo vyššie modely iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max budú podporovať oveľa rýchlejší prenos dát.

usb c iphone 15, kábel pre iphone 15

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: