apple watch naramky, výmena apple watch remienka

Výmena remienka Apple Watch by v budúcnosti mohla dostať nový zmysel

Výmena remienka Apple Watch by v budúcnosti mohla dostať nový zmysel. Mohla by rekonfigurovať nastavenia, alebo spustiť napríklad tréning.

“Výmena remienka Apple Watch by v budúcnosti mohla spúšťať rôzne funkcie, ako napríklad tréning, mód nerušiť a podobne. Tak to naznačuje nový patent Apple.“

Remienky pre Apple Watch boli od začiatku typickým prvkom, ktorý je charakteristický pre Apple. Ich spôsob prichytávania a odpojovania je príkladom toho, ako spoločnosť nachádza nové riešenia, ktoré nikto iný nevymyslel, ale teraz sú považované za správne. 

Podľa nového patentu spoločnosti Apple môžu Apple Watch v budúcnosti reagovať na identifikáciu konkrétneho remienka a vykonávať konkrétne funkcie, ako napríklad zmenu užívateľského rozhrania alebo zmenu nastavení Watch. Aj keď identifikácia remienkov nezmení to, čo remienok sám o sebe dokáže, Apple Watch by mali byť schopné rozpoznať, ktorý remienok sa používa.

Po identifikácii remienka môžu Apple Watch vykonávať rôzne ďalšie akcie, ako napríklad spustenie aplikácie, otvorenie webovej stránky, spustenie časovača, zobrazenie správy, poskytnutie upozornenia, komunikáciu s iným zariadením a ďalšie funkcie.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: