aktualizácia ios 17.1.2, beta verzia ios 17.1.1, developer beta ios 17.2, ipados 17.2, verejná verzia ios 17.2

Vyšla nová beta verzia iOS 17.2 a iPadOS 17.2 pre vývojárov

Apple dnes vydal štvrté beta verzie iOS 17.2 a iPadOS 17.2 pre vývojárov na testovanie, dva týždne po vydaniu tretích beta verzií týchto systémov.

„Apple uvoľnil nové beta verzie iOS 17.2 a iPadOS 17.2 pre vývojárov.“

Vývojári sa môžu prihlásiť do beta verzií iOS 17.2 a iPad 17.2 prostredníctvom sekcie „Beta aktualizácie“ v nastaveniach iPhonu alebo iPadu, pričom na stiahnutie a inštaláciu je potrebné Apple ID spojené s vývojárskym účtom. Hlavnou novinkou v iOS 17.2 je aplikácia Journal (Denník), ktorá umožňuje zaznamenávať každodenné činnosti a myšlienky. Aplikácia ponúka návrhy tém na základe hudby, ktorú počúvate, miest, ktoré navštevujete, a ľudí, s ktorými sa stretávate. Záznamy podporujú obrázky, hlasové záznamy a informácie o polohe a sú organizované podľa dátumu záznamu.

V službe Apple Music je teraz k dispozícii zoznam obľúbených skladieb a Apple pridal podporu pre spoločné zoznamy skladieb, ktoré môžu používatelia zdieľať a pridávať skladby. Na odpovede na správy iMessage sa teraz dajú použiť nálepky a je k dispozícii aj podpora extra bezpečnej možnosti overenia kontaktného kľúča iMessage. 

Pre používateľov iPhone 15 Pro je v iOS 17.2 k dispozícii funkcia Preložiť pre Action tlačidlo a nové widgety Počasie a Hodiny. Ak sa objavia ďalšie novinky konkrétne vo 4. beta verzii iOS 17.2 a iPadOS 17.2, bude vás informovať.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: