webstránka apple

Webstránka Apple bola aktualizovaná interaktívnym teaserom

Webstránka Apple bola aktualizovaná interaktívnym teaserom, ktorý odkazuje na zajtrajšiu Apple konferenciu, na ktorej uvidíme nové iPady.

„Webstránka Apple bola aktualizovaná o interaktívny teaser na zajtrajšiu Apple konferenciu.“

Nový teaser, ktorý obsahuje po novom webstránka Apple stránke umožňuje myšou alebo dotykom vymazať logo Apple. Následne sa objaví ďalšia varianta loga, vytvoreného konkrétne pre zajtrajšiu udalosť. Macu alebo prstom na iPhoneovej dotykovnej ploche. Tento teaser je ďalším odkazom na fakt, že by sme mohli očakávať novú generáciu Apple Pencil. Taktiež by sme mohli zajtra vidieť aj novú verziu Magic keyboard pre iPad. 

Nová Magic Keyboard by mala mať nový dizajn založený na hliníku, s väčším touchpadom, aby sa viac priblížila klávesnici Macbooku. Je aktuálne nejasné, či nová klávesnica bude kompatibilná iba s novými iPad Pro alebo aj s modelmi Air. Nové modely iPad Pro budú mať rovnakú ponuku dvoch veľkostí obrazovky, ale tablety budú teraz disponovať novou technológiou OLED pre bohatšie kontrasty a lepšiu energetickú úspornosť. iPady Pro by mohli byť vybavené novou generáciou Apple Silicon, M4.  Celková konštrukcia nového iPad Pro by mala byť aktualizovaná, s celkovo tenším telom.

Nový iPad Air by mal byť vybavený čipom M2 a príjsť v dvoch veľkostiach podobne ako iPad Pro. Aktualizácie iných modelov iPadu nie sú očakávané.

webstránka apple

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: