yeelight matter

Yeelight oznámil podporu Matter pre svoje zariadenia

Spoločnosť Yeelight, ktorá predáva smart zariadenia, oficiálne oznámila podporu protokolu Matter pre celú svoju produktovú líniu Pro.

“Prodkuty od Yeelight získavajú podporu protokolu Matter, čo umožní ich lepšiu implementáciu do Apple HomeKit.“

Táto nová funkcia umožňuje používateľom jednoduchú integráciu so všetkými hlavnými platformami inteligentnej domácnosti, ako sú Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings a ďalšie. Aktualizáciou existujúcej brány S20 môžu všetci používatelia línie Pro teraz využívať výhody protokolu Matter, vrátane jednoduchého používania, rozsiahlej konektivity a vysokého zabezpečenia.

Yeelight Pro je prvotriedna produktová línia inteligentného osvetlenia, ktorá je známa pre svoj profesionálny dizajn a stabilný systém inteligentného ovládania. Táto produktová línia ponúka integrované riešenie s cieľom poskytnúť prvotriedne skúsenosti s inteligentným osvetlením. Portfólio produktov zahŕňa inteligentné svetlá, senzory, inteligentné spínače a ďalšie.

Je však potrebné poznamenať, že väčšina zariadení v rámci línie Pro, ktoré sa pripájajú k bráne, používa technológiu Bluetooth Mesh, čo sa niektorým používateľom nepáči, pretože Bluetooth sa v inteligentnej domácnosti považuje za zastaralé riešenie.

Uverejniť komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: